Menu Close

BROJEVI 11 I 22

Numerologija se u svojim analizama koristi prvenstveno osnovnim brojevima. No, oni su najčešće izvedeni iz složenih brojeva koji sadrže informacije koje su skrivene kad se koriste samo osnovni brojevi. Od složenih brojeva za početak donosim analizu dva Glavna broja.
Glavni brojevi sadrže snažnije vibracije nego ostali brojevi i imaju posebno značenje u numerologiji. S obzirom da su ti brojevi energetski moćniji od drugih brojeva, osobe koje ih imaju u svojim numerološkim podacima imaju potencijal za pristup višim nivoima svijesti .Numerolozi, pristaše teorije reinkarnacije, smatraju da ti brojevi pripadaju visoko razvijenim dušama, odnosno ljudima koji su u prošlim životima naučili lakše lekcije a sada su pred njima veći izazovi i teže lekcije. Ljudi s Glavnim brojem u svojim numerološkim podacima mnogo su se puta reinkarnirali i sada imaju priliku zaista ostaviti traga svom prisustvu u ovom životu. Ima numerologa koji u osobama s Glavnim brojem vide nositelje velikog buđenja svjesti koje vrlo skoro predstoji ljudima na Zemlji – po nekima je to buđenje već počelo.
Nažalost, mnogim ljudima s Glavnim brojem preteško je živjeti po višim vibracijama i svoje potencijale ostvaruju uglavnom fragmentarno. Osim toga, Glavne brojeve uvijek prati izvjestan stupanj nervne napetosti, što pojedincu također otežava da se ostvari u punini svojih potencijala.Ta prenapetost rezultat je obilja kreativne energije koja traži realizaciju. Zbog toga, osobe s Glavnim brojem rijetko postižu uspjeh rano u životu. Obično startaju s nižim vibracijama na koje se svodi njihov Glavni broj , s brojevima 2 ili 4, a zatim, sazrijevajući, stječu veće samopouzdanje i sigurnost, i tada Glavni brojevi postaju primjetljiviji. Pojedinac je tada u stanju usmjeriti svoju kreativnost u ona područja u kojima može izraziti svoj potencijal.

BROJ 11


BROJ 22