Menu Close

ŽIVOTNI PUT BROJ 22

Ovaj Životni put donosi svojim vlasnicima koncentraciju na razvoj i izražavanje na nacionalnoj ili čak planetarnoj razini. Broj 22 simbolizira princip primjene više svijesti na praktične probleme. To je broj ekspanzivne snage, univerzalnih vizija, visokih dostignuća, izgradnje i strukturne osvještenosti. U sebi sadrži komunikativni i idealistički pristup broja 11, koji podvostručuje i dodaje mu snagu, potencijal i razumijevanje materijalne sfere.Energija mu je moćna, neiscrpnai orijentirana prema realizaciji ciljeva.
Broj 22 je majstor građenja, proizvođač i vizionar. Njegova primarna motivacija u životu mora biti u nekoj vezi s kolektivnim interesom. To su graditelji kao broj 4, ali na puno višem nivou.
Ovakvo djelovanje pretpostavlja veliku upotrebu moći i upravljanja tuđim životima, pa postoji mogućnost zloupotrebe, što rezultira diktatorskim i tiranskim ponašanjem.
Zbog snažnih vibracija i izvanrednih osobina koje se traže od vlasnika, u većini slučajeva ipak treba razmotriti Životni put broj 4. Nisu svi ljudi sa brojem 22 duhovno nadmoćni gurui ili veliki graditelji općeljudskih projekata.

Djeca

Kod djece, ovaj broj treba tumačiti kao broj 4 i naglasiti potencijal za izuzetna postignuća.

Ovaj put je težak za osobe kojima nedostaju brojevi 2 i 4 u imenu i prezimenu, a teškoće imaju i oni sa brojevima Izraza 2,4 i 7.

Primjeri za ovaj Životni put: Petar Veliki, Julije Cezar, Marie Curie, Bill Gates, Arnold Schwarzenegger, Elton John.