Menu Close

SVAKODNEVICA U BROJEVIMA

Osim za karakternu analizu, odnosno analizu osobnosti nekog pojedinca, i za praćenje budućih trendova, numerologija može biti od velike pomoći u svakodnevnom životu.
Odgovara li nam broj kuće ili stana u kojem živimo, koju vrstu komunikacije nam olakšava ili otežava naš telefonski broj ili broj mobitela, ima li moje dijete sretan redni broj u školskom imeniku, je li broj tablica mojeg automobila u skladu s mojim glavnim numerološkim podacima ( a trebao bi biti), postoji li neki moj sretan broj koji bi mi omogućio instant uspjeh i bogatstvo – na sva ta pitanja numerologija ima odgovor.

Sretni brojevi

Broj koji bi nekome donio materijalno blagostanje i/ili ljubav osobe o kojoj samo sanja ( na te dvije stvari ljudi obično misle kad govore o velikoj sreći) jednostavno ne postoji.

Najznačajniji brojevi svakog pojedinca ( a time i najsretniji brojevi– — pod uvjetom da ih osoba realizira pozitivno) su pet najvažnijih osobnih numeroloških podataka svake osobe: broj Životnog puta, broj Izraza, Intimni broj, Konačni broj i broj vlastitog imena.

Za izračunati ove brojeve dovoljna je pučkoškolska matematika – svatko može izračunati svoje brojeve i kombinirati ih na koliko god se načina sjeti, na primjer može zbrojiti broj Životnog puta sa zajedničkim brojem imena i prezimena, i pokušati sreću.

Jer o sreći, sudbini, karmi – se naime i radi. Jeste li rođeni pod sretnom zvijezdom ili niste, je li vam sudbina namijenila da se rodite na kraljevskom dvoru ili u Kalahari pustinji, hoćete li u životu biti nagrađeni s velikim dobitkom na lutriji i što ćete s njim napraviti – stvar su sudbine i životnih lekcija koje svatko od nas ima.

Ako se nekima i posreći s ovako izračunatim brojevima, želim im svu sreću, s nadom da će im novostečeno blagostanje donijeti osobni mir i prosperitet. Osobno smatram da su svakom čovjeku najpotrebniji mir i unutarnje zadovoljstvo, a oni uistinu ne ovise o novcu ( a ni o ljubavi, samo za to saznati treba malo više vremena).

ZDRAVLJE


BROJEVI I BOJE


BROJ KUĆE ILI STANA


REGISTRACIJE AUTOMOBILA