Menu Close

OSOBNA GODINA BROJ 8

Godina u broju 8 je vrlo dinamična godina i donosi ozbiljne prilike za
izuzetan uspjeh na materijalnom planu. Ali, treba se čuvati i isto tako velikog neuspjeha – što će biti od to dvoje, ovisi prvenstveno od toga koliko su se pozitivno živjele prošle godine, naročito godina u broju 1. Za godinu u broju 1 mogli bismo reći da je godina kad se sije sjeme, dok je godina u broju 8, godina za žetvu – znači, kako se posijalo tako će se i žeti.
Ove godine novac će stizati i iz najneočekivanijih izvora, ali i troškovi će biti veliki. S obzirom da je godina jednostavno odlična za biznis, bez oklijevanja možete prihvatiti nove poslovne izazove, jer će vam savladavanje prepreka biti puno lakše nego inače. Ova godina, za razliku od prošle u broju 7, potiče forsiranje stvari i gura vas da uzmete ono što mislite da zavređujete. Tražite povišicu, napredovanje, uzmite stvari u svoje ruke. Ovo je zaista godina ambicioznih, ali i oni, inače umjereniji u tom smislu, neće odoljeti visokim aspiracijama.
S obzirom da ćete se i energetski potpuno oporaviti, viša će vam biti i radna energija, ali će do povećanih apetita doći i na svim drugim područjima – pa pazite da ne pretjerujete sa seksom, hranom i pićem.
Da biste ove godine doista uspjeli morate si postaviti visoke ciljeve, dobro se organizirati, djelovati efikasno i praktično. Ova godina ne podržava posebno velike obzire prema drugima – ovo je godina kad se misli na sebe i na svoje ciljeve. Altruizam je osobina nekih drugih godina. Znači, ne smijete biti sentimentalni, ali ni pretjerano zloupotrebljavati svoj autoritet, a također ne biste trebali biti ni pohlepni.

SIJEČANJ Mjesec sa puno obaveza i puno nervoze. Možda ćete biti zbunjeni ili u nedoumici vezano uz neku odluku koju morate donijeti. Jedno pitanje pravne prirode zahtijevat će vašu pažnju. Važno je da kontrolirate svoj temperament i ne dozvolite emocijama da utječu na vašu sposobnost zaključivanja.

VELJAČA Ovaj mjesec je pod utjecajem brojeva 8 i 1 pa sve vodi uspjehu, naročito na poslovnom planu gdje možete očekivati i jednu zamamnu ponudu. Budite spremni djelovati bez straha i savladati prepreke koje će vam stajati na putu. Nemoje raditi kompromise, nego ustrajte na svojim planovima.

OŽUJAK Ovaj mjesec zahtijeva strpljenje i taktičnost. Najbolje rezultate ostvarit ćete suradnjom, prihvaćajući savjete, naročito od stručnjaka. Ništa posebno ne možete napraviti da ubrzate događaje, pa se posvetite radije detaljima posla ili ugovora na kojima radite. Premda će vas odgađanja ljutiti, sjetite se da su samo privremena. Moguće su i promjene stanovanja.

TRAVANJ Ovo je mjesec kad možete raditi stvari u kojima uživate – putujte, zabavljajte se, kupite si nešto posebno od garderobe. Bit ćete optimistični, više ćete se družiti s ljudima, i poslovno i privatno. Netko od njih pokazat će se kasnije od velike koristi. Ako se bavite nekom kreativnom djelatnošću – ovo je odličan mjesec i za to.

SVIBANJ Ovaj mjesec bit će puno poslova praktične naravi. Mogući su problemi sa zdravljem. Premda ćete se osjećati preopterećeno, nemojte biti obeshrabreni. Ako ćete biti uporni i efikasni, kraj mjeseca donijeti će olakšanje. Na kalendarske dane u broju 8, možete pomiješati posao sa uživanjem.

LIPANJ Ovaj mjesec donijeti će dosta promjena, akcije i povećanu potrebu za osobnom slobodom. Novi interesi vode do novih ideja. Moguće je kraće putovanje, a također i neočekivani dobitak uspijete li prepoznati i iskoristiti priliku koja će vam se ukazati tijekom jednog društvenog okupljanja. Moguće je da će vas tijekom cijelog mjeseca ljudi dosta nervirati, pa pazite na samokontrolu i pristojnost.

SRPANJ Ovaj mjesec traži od vas prilagođavanje nekom članu obitelji ili poslovnom partneru. Bolest nekoga vama bliskoga stvorit će dodatne odgovornosti kao i poseban trošak. Zadovoljavanje potreba vama bliskih osoba doživjet ćete kao opterećenje, ali se potrudite biti strpljivi i sućutni. Za one koji nisu u vezi, ovaj mjesec bi mogli pronaći novu ljubav.

KOLOVOZ Ovaj mjesec je dobar za godišnji odmor, jer ćete malo pasti s energijom, bit ćete osjetljiviji, skloni samosažaljenju i osamljivanju. Dobro se odmorite – naročito pazite na organe probavnog sustava. Kraj mjeseca će pokazati da je dosta stvari koji su vas mučili ovaj mjesec u boljem stanju nego što ste vi mislili.

RUJAN Ovaj mjesec ste pod utjecajem dvostrukog broja 8, što znači da ste puni energije i možete forsirati događaje kako vam bude odgovaralo. Potražite stručan savjet da izbjegnete pogrešku. No, ovaj mjesec donosi i dosta nestrpljivosti, možda ćete se pokušati riješiti neke situacije koja vas već neko vrijeme uznemirava, no trebate ostati uporni i izbjegavati tvrdoglavost. Nemojte biti otresiti prema bližnjima.

LISTOPAD Ovaj mjesec više ćete koristi imati od pokazivanja zanimanja za tuđe probleme i tuđe stavove, nego od forsiranja svojih. Moguć je veći emocionalni stres, pa pokušajte izbjegnuti iskaljivanje na drugima. Radite na izglađivanju različitih stavova – isplatit će vam se. Moguć je kraj neke emotivne veze ili neke situacije.

STUDENI Ovaj mjesec morat ćete obratiti pažnju na svoje zdravlje, bilo bi dobro da napravite sistematski pregled. Inače, vrijeme je i dalje odlično za poslove – mogući su ili novi poslovi, ili novi način odrađivanja postojećih. Vjerovatni su i poslovi vezani uz osiguranje i vlasništvo nad nekretninama.

PROSINAC Mjesec će biti prepun različitih dužnosti, pa morate paziti da vam ne promakne neki detalj, koji bi se kasnije mogao pokazati važnim. Nervoza će biti u zraku cijeli mjesec, pa bi doista morali paziti kome i što govorite, da mjesec ne provedete svađajući se. Netko će vam pokušati biti od pomoći, pa mu to i dopustite.