Menu Close

OSOBNA GODINA BROJ 6

Godina u broju 6 je godina dužnosti, odgovornosti, obveza, a sreća i uspjeh rezultat su posvećivanja i davanja sebe drugima, obitelji i zajednici.
Motivi koji bi vas trebali voditi ove godine su nesebičnost, istinoljubivost, pravednost, karitativnost i humanost. Nije vjerovatno da ćete bez toga godinu završiti zadovoljno i uspješno. Mnogo toga morate dovesti u sklad, jer je ovo godina posebno važna za ljubav, prijateljstva, zdravlje i novac koji, u neharmoničnim uvjetima, mogu naglo nestati. Ako postoje teškoće s voljenom osobom, pokušajte ih izbrisati, jer ljubav će vam doći samo ako ćete biti velikodušni i otvoreni da je primite. Preko ljubavi i simpatije mogući su čak financijski dobici. Godina u broju 6 je najbolja od svih godina za sklapanje veze ili braka. Ove ćete godine biti voljniji prilagođavati se i raditi kompromise s voljenom osobom, nego bilo koje druge godine.
Imat ćete snažnu želju za smirenjem, intimno i na poslu, i/ili osnivanjem doma, i kraj godine bi trebao donijeti značajno zadovoljstvo u tom smislu. Postoje stvari o kojima se još mora razgovarati, možda će biti nužno da prihvatite savjet dobrog prijatelja, rodbine ili nekoga od autoriteta kako bi raščistili neke nesporazume. Ako ćete doista biti spremni prilagoditi se i uzimati u obzir potrebe drugih, ostvarit ćete velika poboljšanja na svim životnim područjima u kojima niste u ravnoteži. U tom smislu budite vrlo ambiciozni, bez eventualnog osjećaja krivnje prema drugima.
Pokazivanje brige prema obitelji, rodbini, poslovnim obvezama, ili prema zdravlju tražit će pojačane financijske izdatke, ali ako nećete tu brigu doživjeti kao veliki teret, nego ćete je dočekati otvorenog srca, financije će slijediti te pojačane potrebe.
Godina pogoduje tome da budete dobar roditelj i dobar domaćin svojim prijateljima. Vjerovatno ćete seliti u novi dom, ili obnavljati postojeći. Godina je dobra i za vraćanje dugova u oba smjera. Budite od pomoći bližnjima, ali se nemojte pretjerano miješati u tuđe poslove ili davati savjete koje nitko nije tražio. Važno je da budete otvoreni različitim stajalištima i pustite da i drugi povremeno budu u pravu.
Ono što trebate izbjegavati je sklonost dominiranju, svađanju i ne previše očekivati od drugih. Početak godine će biti sporiji, ali od ljeta stvari se ubrzavaju i rješavaju.

SIJEČANJ može donijeti frustracije ako vaši planovi naiđu na prepreke ili ako ćete smatrati da niste dovoljno nagrađeni za svoj trud.Ovaj mjesec je bolje biti strpljiv i ne forsirati stvari, i razmislite prije nego nešto poduzmete, nemojte biti previše kritični prema drugima. Možete biti preosjetljivi. Izbjegavajte ogovaranja i prenagle zaključke.
Neki zdravstveni problem, ne nužno vaš, može biti izvor brige. Dobro se odmorite.

VELJAČA Da bi mjesec bio uspješan poradite na organiziranosti i razboritosti. U prvom planu su financije, a možda ćete ići i na poslovni put.
Pitanje vlasništva ili neka investicija mogu zahtijevati pažnju. Imate puno posla, pa ekonomizirajte s vremenom i novcem. Vezano za kuću ili obitelj, moguća je neka dodatna odgovornost.

OŽUJAK Ovim mjesecom vladaju brojevi 6 i 9 i kao takvi u prvi plan donose duboke zaključke i odluke, vezane ponajprije uz pitanja ljubavi ili vezivanja. Mjesec je odličan da se jedna situacija koja se već dugo vuče, zaključi na zadovoljavajući način. Cijeli je mjesec snažno emocionalno nabijen, pa kontrolirajte svoju narav i pazite da ne budete posesivni i skloni zamjeranju. Osobe koje volite trebaju vaše razumijevanje. Na kalendarske dane u broju 6 ( 6., 15., 24.) moguć je prekid jedne veze.

TRAVANJ će predstavljati energetski oporavak, donijet će nove ideje i na privatnom, i na poslovnom planu. Samo morate biti sigurni što zaista želite i voljni se suočiti s odgovornostima da to i ostvarite. Kalendarski dani u broju 5 bit će posvećeni obiteljskom druženju.

SVIBANJ će biti vrlo društveni mjesec. Intimna veza će se glatko razvijati, ako nećete htjeti biti uvijek u pravu. Ovaj mjesec trebate naročito paziti na takt, strpljivost i spremnost za suradnjom. Morat ćete poraditi na samodisciplini i taktičnosti. Prilagođavanje bližnjima bit će neophodno. Pazite da zbog pretjerane osjetljivosti od buhe ne radite slona.

LIPANJ je dobar mjesec za godišnji odmor. U druženju s djecom i prijateljima provest ćete dosta vremena. Mjesec je dobr i za kreativan rad. Pazite da ne budete indiskretni ili da ne ogovarate. Imat ćete potrebu poraditi na svom izgledu ili na uređenju doma.

SRPANJ je mjesec u kojem ćete morati rješavati probleme praktične naravi. Morat ćete dosta raditi. Opterećivat će vas financijski izdaci, različite dužnosti i zahtjevi bližnjih. Imat ćete i dosta posla s privremenom promjenom stanovanja. Nastojte ne biti kritični. Činit će vam se da je trava drugdje zelenija, ali promotrite stvar iz svih uglova.

KOLOVOZ je mjesec u kojem će se puno toga događati. Bit će novih ideja, planova, putovanja s daškom neočekivanog. Pitanja pravne prirode također će zahtijevati vašu pažnju. Važnu ulogu će igrati kontakti s ljudima, vezano za javne nastupe. Možda ćete, pod udarom kritika, morati zauzimati se za svoja uvjerenja.

RUJAN će uglavnom biti posvećen obitelji. Mogu iskrsnuti problemi sa zdravljem. Za skladan život bit će potrebno prilagođavati se i raditi kompromise.Ljubav i razumijevanje trebaju prevladavati u odnosima s drugim ljudima.

LISTOPAD Ovaj mjesec bit ćete povremeno vrlo depresivni, ali ne bi trebali gubiti nadu. Više se odmarajte i prihvatite svaku pomoć koja vam može koristiti. Dosta vremena ćete provoditi sami, i možda će se desiti nešto što ćete držati u tajnosti.

STUDENI Ovo je odličan mjesec za poslove i financije. Veličina uspjeha ovisit će o tome koliko ćete moći kontrolirati emocije. Možda dobijete i neko priznanje za prošle napore, kao i pomoć utjecajne osobe.

PROSINAC Ovo je vrlo emotivan period. Možda ćete biti tužni jer je jedan važan dio vašeg života došao do završetka ili zato što nećete s voljenim osobama moći biti u jednoj specijalnoj prilici. Izbjegavajte samosažaljenje, imate puno toga na čemu možete biti zahvalni.