Menu Close

OSOBNA GODINA BROJ 4

Godina u broju 4 je godina napornog rada, ograničenja i odricanja.
Planovi i ideje iz godine u broju 3 ove godine dobivaju svoju konkretnu formu. Ove godine nema puno vremena za osobne užitke – okolnosti će vas cijele godine, s vremena na vrijeme, forsirati da na stvari gledate na praktičan način i da puno toga morate napraviti, željeli vi to ili ne. Cijela će godina biti radna, ali će na kraju taj rad donijeti puno zadovoljstva zbog postignutih rezultata.
Ako ćete se uspjeti dobro organizirati i ozbiljno shvatiti svoje dužnosti, ove godine možete položiti zdrave i sigurne temelje za sljedeće godine. Osobine koje se u tom smislu traže su red, rad, sistematičnost, samodisciplina, organiziranost, održavanje dobre tjelesne kondicije i kultiviranje ozbiljnih međuljudskih odnosa. Posebno trebate obratiti pažnju pri potpisivanju poslovnih i sudskih dokumenata, ugovora i slično. Godina je dobra za kupnju,prodaju, trgovinu, i sve aktivnosti vezane uz gradnju kuće ili nekih drugih nekretnina. Godina je također dobra za sve aktivnosti kojima se postavljaju temelji za budućnost, na primjer: ženidba, nastavak učenja ili studiranja, stvaranje financijskih temelja i td.
Premda ćete imati osjećaj da se financijsko stanje presporo popravlja, ili da su vam troškovi previsoki, godina vam daje ustrajnost da se s time nosite na pozitivan način.
Godina može donijeti zdravstvenih ili financijskih problema vama osobno ili obitelji, o kojima ćete vi morati povesti računa. Ova će godina biti loša onima kojima će se činiti da tu ima previše posla a premalo nagrada, i koji će se neodgovorno ponijeti prema svojim obvezama. Treba izbjegavati lijenost,neorganiziranost i zanemarivanje zdravlja. Mogući su problemi sa zubima i kostima.

SIJEČANJ će biti mjesec zbrkanih osjećaja, zbog suprotnih vibracija brojeva 4 i 5. Moguće su veće nervne napetosti, ako ćete se pokušati izvući iz neke neželjene situacije. Mjesec je dobar za izlet.

VELJAČA je mjesec koji će donijeti povećane odgovornosti u obitelji, i to ćete doživjeti kao dodatni teret. Izbjegavajte svađu, pazite na zdravlje i na financijska pitanja, pa makar se radilo i o malim svotama.

OŽUJAK će zahtijevati posvećivanje posebne pažnje zdravlju – vrijeme će tražiti više relaksacije i odmora. Izbjegavajte impulzivne akcije, ne dajte se iziritirati od okoline.

TRAVANJ će biti njesec kad ćete imati puno posla. Mogućnost je napredovanja ili za dobar posao s nekretninama. Kod potpisivanja poslovnih dokumenata možda bi bilo dobro zatražiti stručan savjet.

SVIBANJ je mjesec koji će tražiti od vas sagledavanje stvari iz šire perspektive, više tolerancije s vaše strane i uvažavanje tuđih stavova. Pazite da ne zanemarite svoje obveze.

LIPANJ će pokazati novi trend u razvoju poslovne situacije, s velikom vjerovatnošću da ćete morati donijeti neku važnu odluku.

SRPANJ Kako bi pozitivno završili ovaj mjesec, bit će potrebno puno takta,strpljivosti i suradnje.Moguća su kašnjenja, ali ne požurujte stvari sami.

KOLOVOZ U ovoj radnoj godini, kolovoz je mjesec najpogodniji za godišnji odmor. Novac će stizati lakše, zbog čega ćete se osjećati zadovoljniji. Budite društveni i zabavni, moguć je susret s nekim tko će vam biti važan u budućnosti.

RUJAN će donijeti puno praktičnih problema, testirajući vašu fleksibilnost. Posebno je važno da se držite poslovnog rasporeda, i da pazite na troškove. Pazite, također, i na zdravlje.

LISTOPAD će biti u brojevima 4, 5 i 1 i kao takav pokazat će put promjenama i nove okolnosti važne za sljedeću godinu. Novi interesi, novi kontakti i nove aktivnosti obilježit će ovaj mjesec. Samo pazite da ne donosite prenagljene zaključke.

STUDENI Poslovne ili obiteljske obveze tražit će dodatne i neplanirane izdatke. Netko će vam postati velika briga ili će vas izuzetno isfrustrirati.

PROSINAC donosi izvjesno smirenje – ne morate sve sami obaviti, pustite i druge da odrade svoj dio. Premda financije mogu biti izvor frustracija, zadržite kontrolu, jer će se stvari uskoro početi popravljati.