Menu Close

Numerologijom se bavim nešto više od trideset godina. Kroz to vrijeme izradila sam tisuće osobnih analiza, a o numerologiji sam pisala u nekadašnjoj Nedjeljnoj Dalmaciji 1999.god,  u časopisu Ezoterikus 2004. godine, kao i u svojoj  kolumni za portal Dnevno 2011. god.  Po zanimanju sam, inače, dipl. politologinja.

Od studenog 2009. godine pišem na svojem blogu ” Brojevi u politici”, gdje numerološkom analizom pokušavam objasniti neka aktualna politička zbivanja i portretirati zanimljivije političke aktere koji svojim položajem i političkim djelovanjem najpresudnije utječu na situaciju u našoj zemlji. Ima i postova koji se bave nekim drugim društvenim događajima koji izazivaju pozornost javnosti, a nisu pretežno političke naravi. Blog je od početka prilično čitan u novinarskim i političkim krugovima – nadam se zbog ozbiljnosti i odgovornosti kojima pristupam svakoj analizi koju radim, ali i točnim predviđanjima nekih događaja. Ovom prilikom spominjem samo točan redoslijed prva četiri kandidata za predsjedničke izbore 2009. godine, kao i točnu prognozu također za predsjedničke izbore 2014. godine  objavljenu par mjeseci ranije, kao i prognozu iz siječnja 2015. da će Grabar – Kitarović imati samo jedan predsjednički mandat.

S obzirom da mi je format bloga postao preuzak za sadržaj koji imam potrebu javno prezentirati, odlučila sam se za ovaj format sa željom i u nadi da će moje poznavanje, prvenstveno numerologije, a onda i feng shuija, pružiti odgovore i biti na pomoć svima koji žele doista upoznati i razumjeti i sebe i druge ljude, preduvjet bez kojeg nema kvalitetnih i uspješnih međuljudskih odnosa. Nema čovjeka koji u sebi nema sve što mu je potrebno i za samospoznaju i za kvalitetniji život. Nekima možda treba samo mala pomoć ili poticaj sa strane. Ovdje ih svakako mogu dobiti.